Masterclass Gastheerschap/Hospitality

Een gast komt om lekker te eten, een koud biertje of een verse kop koffie te drinken. Maar of hij zich welkom voelde en nog eens terug zal komen kan door jouw optreden doorslaggevend zijn. Vaak is de invloed van de gastheer of -vrouw groter dan de gerechten op het bord en de wijn in het glas!

Algemeen
In deze Masterclass Gastheerschap/Hospitality, leer je jezelf echt goed kennen als gastheer/-vrouw. Je gaat onderzoeken wat jij persoonlijk te brengen hebt aan tafel.

Hoe ervaren gasten jou? Je leert hoe je jouw unieke talent inzet, om invloed uit te oefenen op de beleving van de gast, je eigen werkplezier en dat van je collega's. Ook leer je hoe je de rust kunt bewaren als het drukker wordt en misschien nog wel het allerbelangrijkste; hoe jij je eigen werk leuk maakt en houdt!

Toelatingseisen
De Masterclass Gastheerschap / Hospitality is bedoeld voor iedereen die toe is aan inzicht/groei in eigen gastheerschap. Mensen die hun eigen invloed en werkplezier willen vergroten of een echte verdiepingsslag in gastheerschap willen maken kunnen bij deze Masterclass terecht. Je hebt geen vooropleiding nodig.

Inhoud
Tijdens deze dynamische training ga je aan de slag met:

Inzicht en invloed
Full presence en ontvangen van feedback
Extreme omstandigheden
Onderzoek: verrassende keuzes!
De essentie van werkplezier
Kernkwaliteiten

Cursusduur en lestijden
De Masterclass Gastheerschap/Hospitality duurt 1lesdag. De dag start om 09.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Tijdens de cursusdag maak je gebruik van het dagarrangement à € 34,50.

Cursusplaatsen en data
Elk seizoen kun je in meer dan 25 plaatsen in Nederland de Masterclass Gastheerschap/Hospitality volgen. Er is er dus altijd wel één bij jou in de buurt!

Bekijk hier de cursuslocaties en data

Certificering
Wanneer je de Masterclass met voldoende resultaat volgt, ontvang je een Certificaat van Deelname van SHO. De kosten voor dit Certificaat bedragen € 25,-.

Cursusgeld
Het cursusgeld voor deze Masterclass Gastheerschap/Hospitality bedraagt € 199,-. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal en exclusief dagarrangement en certificeringskosten.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.