Herhaling BHV (E-Learning + praktijk)

De snelste manier om BHV-er (bedrijfshulpverlener) te blijven. Je neemt zelf de theorie door, in je eigen tijd, plaats en tempo. En in één dagdeel, trainen onze docenten de praktische vaardigheden met je. Na dit dagdeel sta je weer een jaar geregistreerd als BHV-er.

Cursusinhoud
De herhalingscursus BHV is een zeer praktisch ingerichte cursus en dus zeker niet saai! Mede door het wisselende thema blijft de cursus verrassend. Dit jaar is het thema, Blijf een BHV-held! Door nog praktischer te trainen ben je nog beter op een noodsituatie voorbereid.

Deze E-study Herhaling BHV met praktijkdeel, bevat twee onderdelen.

1. De theorie: Deze neem je in je eigen tijd, plaats en tempo door. Na inschrijving krijg je van het exameninstituut NIBHV een welkomste-mail met inlogcode die toegang geeft tot de lesstof. Aan de hand van voorbeelden, tekst en films worden er praktijksituaties geschetst. Vanuit deze situaties wordt de theorie uitgelegd.

2. Dagdeel praktijk: Samen met medecursisten doorloop je praktische oefeningen om alle BHV vaardigheden weer op te frissen. Dit, onder begeleiding van uiterst deskundige docenten. Ook het bedienen van de AED wordt getraind.

Voor wie
De cursus is bestemd voor iedereen die in het bedrijf optreedt als BHV-er. De BHV-vaardigheden moeten getraind worden. Dat kan tijdens de cursus Blended E-learning Herhaling BHV. Door deelname aan deze cursus blijven niet alleen je vaardigheden getraind, ook de geldigheid van je NIBHV diploma wordt met een jaar verlengd. Heb je nog geen diploma BHV? Dan kun je de Blended E-learning Basis BHV volgen.

Toelatingseisen
Diploma (Blended E-learning) Basis BHV.

Locaties en lestijden
De praktijkdag duurt van 09.00 tot 13.00 uur en wordt in diverse plaatsen in Nederland georganiseerd. Je vindt alle cursuslocaties en data in het overzicht. Tijdens de praktijkdag maak je gebruik van het halve dagarrangement à € 17,50.

Examen en certificering
Tijdens het praktijkgedeelte worden je verrichtingen gedurende de hele dag beoordeeld. Heb je alles goed doorlopen dan ontvang je een NIBHV Basisdiploma, certificaten en een legitimatiepas met een geldigheidsduur van één jaar. Voor de certificering betaal je € 25,-.

Cursusgeld
Het cursusgeld voor de Blended Learning Basis BHV met praktijkdag bedraagt € 129,-. Het E-study lesmateriaal is bij deze prijs inbegrepen (exclusief halve dagarrangement, examenkosten en BTW).