E-Study

Hieronder vind je per cursus en per hoofdstuk de benodigde e-study huiswerkformulieren. Zodra je klaar bent met een hoofdstuk kun je jouw huiswerk insturen via huiswerk@sho-horeca.nl. Een docent kijkt je huiswerk na en stuurt het terug.

 

Sociale Hygiëne:
Sociale Hygiëne h1
Sociale Hygiëne h2
Sociale Hygiëne h3
Sociale Hygiëne h4
Sociale Hygiëne h5
Sociale Hygiëne h6
Sociale Hygiëne h7
Sociale Hygiëne h8
Sociale Hygiëne h9

Basisvaardigheden:
Basisvaardigheden h1
Basisvaardigheden h2
Basisvaardigheden h3
Basisvaardigheden h4
Basisvaardigheden h5
Basisvaardigheden h6
Basisvaardigheden h7
Basisvaardigheden h8
Basisvaardigheden h9
Toets Basisvaardigheden

Hygiënecode HACCP:
Module 1
Module 2
Module 3
Module 4
Toets

Horecaportier:
Horecaportier h1
Horecaportier h2
Horecaportier h3
Horecaportier h4
Horecaportier h5
Horecaportier h6
Horecaportier h7
Horecaportier h8
Horecaportier h9
Horecaportier h10
Horecaportier h11
Horecaportier h12
Horecaportier h13
Horecaportier h14
Proefexamen Horecaportier

Wijn:
Wijn h1 - fenomeen wijn
Wijn h2 - de wijngaard
Wijn h3 - de druivenstok
Wijn h4 - vinificatie
Wijn h5 - wijnwetgeving en etikettering
Wijn h6 - de smaak van wijn
Wijn h7 - inleiding op de wijnlanden
Wijn h8 - Franse wijngebieden
Wijn h9 - Italiaanse wijngebieden Noord
Wijn h10 - italiaanse wijngebieden Centraal, West, Oost en de eilanden
Wijn h11 - Spaanse wijngebieden 1 + 2
Wijn h12 - Duitse wijngebieden 1 + 2
Wijn h13 - Luxemburgse, Zwitserse en Oostenrijkse wijngebieden
Wijn h14 - Hongaarse wijngebieden, Balkan en Zwarte Zee
Wijn h15 - Griekse wijngebieden en Middellandse Zee
Wijn h16 - Zuid-Afrikaanse wijngebieden
Wijn h17 - Noord-Amerika en Canadeese wijngebieden
Wijn h18 - Zuid- en Midden-Amerikaanse wijngebieden, Chili en Argentinië
Wijn h19 - Australische en Nieuw-Zeelandse wijngebieden
Voorbereiding op wijncertificaat