Basis BHV en Herhaling BHV

Alle cursussen die SHO aanbiedt kunnen ook Incompany op maat worden georganiseerd. Het grote voordeel van een Incompany Training is dat deze exact wordt afgestemd op uw specifieke bedrijfssituatie en wensen.

Basis BHV
Het is zaak dat u voldoende Bedrijfshulpverleners in dienst hebt die juist kunnen handelen in noodsituaties. SBN adviseert minimaal één BHV-er per tien medewerkers, afhankelijk van de RI&E. In de Training Bedrijfshulpverlener (BHV) leren uw medewerkers Eerste Hulp verlenen, een AED te gebruiken, een beginnende brand te bestrijden en een ontruiming op gang te helpen. De training voldoet aan de huidige Arbo-eisen, is kort, praktisch en wordt gegeven door docenten die dagelijks in de praktijk werkzaam zijn.

Herhalingstraining Bedrijfshulpverlener
Jaarlijks moeten uw Bedrijfshulpverleners op herhaling. Zij frissen zo hun kennis en vaardigheden op, waardoor ze hun werk als Bedrijfshulpverlener goed kunnen blijven uitoefenen. Belangrijk in geval van nood. De training duurt één dag waarin de voornaamste onderdelen van de Basistraining Bedrijfshulpverlener aan de orde komen, zowel in theorie als in praktijk. Ook het gebruik van een AED-apparaat wordt beoefend. Daarnaast is er een keuzemogelijkheid voor een specifiek, jaarlijks wisselend thema.

Maatwerk / Incompany cursus aanvragen