Over SHO

Algemene Stichting Horeca Onderwijs (SHO) is hét opleidingsinstituut voor de Horeca in Nederland. Een vertrouwd adres voor praktijkgerichte vestigings-, management- en vakbekwaamheidscursussen. Onze cursussen vinden plaats in het gehele land op meerdere momenten in het jaar. Er is altijd wel een cursus bij jou in de buurt! Naast cursussen via open inschrijving verzorgen wij Incompany en 'op maat' Trainingen bij bedrijven en instellingen.

Om aan de cursussen en Trainingen mee te doen, heb je geen speciale vooropleiding nodig. We maken gebruik van actueel lesmateriaal om je optimaal voor te bereiden op het (erkende) examen. Alle cursussen voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Regelmatig wordt de kwaliteit onderzocht door een onafhankelijk bureau en door onze eigen cursisten. Je vindt bij Stichting Horeca Onderwijs dus met zekerheid de juiste en beste cursus en Training!

GRATIS SHO-monitor®
Als klant kun je gebruik maken van onze SHO-monitor®. Deze faciliteit neemt je alle administratieve rompslomp uit handen. Op eenvoudige wijze kunnen cursist-, cursus- en financiële gegevens op ieder gewenst moment worden ingezien, bijvoorbeeld als een bepaald diploma of certificaat bijna verlopen is. Ook kun je automatisch een melding ontvangen. Inschrijven voor een nieuwe cursus kan direct via de SHO-monitor®.

Locaties waar je onze cursus Sociale Hygiëne, Leermeester, Hygiënecode HACCP, Basisvakbekwaamheid Horeca, BHV en Herhaling BHV kunt volgen:

Alkmaar
Almelo
Almere
Alphen a/d Rijn
Amersfoort
Amstelveen
Amsterdam
Apeldoorn
Arnhem
Assen
Bergen op Zoom
Breda
Capelle a/d IJssel
Delft
Den Bosch
Den Haag
Den Helder
Deventer
Dordrecht
Drachten
Ede
Eindhoven
Emmeloord
Emmen
Enschede
Geleen
Goes
Gorinchem
Gouda
Groningen
Haarlem
Heereveen
Heerlen
Helmond
Hengelo
Hilversum
Hoofddorp
Hoogeveen
Hoorn
Leeuwarden
Leiden
Lelystad
Maastricht
Meppel
Middelburg
Middelharnis
Nieuwegein
Nijmegen
Oosterhout
Oss
Purmerend
Roermond
Roosendaal
Rotterdam
Sittard
Sneek
Spijkenisse
Terneuzen
Tiel
Tilburg
Utrecht
Veenendaal
Venlo
Venray
Vlaardingen
Vlissingen
Waalwijk
Weert
Winschoten
Wolvega
Zaandam
Zierikzee
Zoetermeer
Zutphen
Zwolle