Category Archives: Ondernemers

image descriptionGeplaatst doorBlogger SHO01-03-2013

Tags

Categories

Doggybag in praktijk

Doggybag, hoe werkt dat in de praktijk?

Afgelopen weekend werd weer de vraag gesteld in het restaurant "kunt u dit inpakken, wil deze spareribs graag meenemen die ik over heb".

 Lees meer
Geplaatst door20-04-2012

Tags

     

Categories

Biologisch - al 10 jaar stijgende lijn!

Al 10 jaar stijgende lijn!
En de biologisch markt is nog niet verzadigd.

sla in kistje

 Lees meer
image descriptionGeplaatst doorBlogger SHO16-04-2012

Tags

Categories

Boetes omhoog

Niet alleen de Drank- en Horecawet gaat veranderen, ook de hoogte van de boetes!

vergunning

 Lees meer
image descriptionGeplaatst doorBlogger SHO12-03-2012

Tags

Categories

Preventieve ongediertebestrijding

Blog ongedierteWil je de Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) een stap vóór blijven? Zorg er dan voor dat je preventie ongedierte bestrijdt!
Ongedierte richt schade aan door voedsel(voorraden) te bevuilen met uitwerpselen en urine. Bovendien verspreidt het bacteriën en ziektekiemen. Zo kan eten en drinken besmet raken en mensen ziek worden. Dit komt niet ten goede van de naam van je horecagelegenheid en zorgt voor problemen met de NVWA.

 Lees meer
image descriptionGeplaatst doorBlogger SHO20-02-2012

Tags

Categories

Duurzaam ondernemen in de horeca

Duurzaamheid blogAls horeca ondernemer sta je met jouw bedrijf letterlijk en figuurlijk midden in de samenleving. Het bedrijf heeft impact op zijn omgeving en om de negatieve gevolgen te beperken tot een minimum kun je duurzamer gaan ondernemen. Uit een onderzoek van de Harvard University is gebleken dat duurzaam ondernemen niet alleen goed is voor de omgeving maar ook geld oplevert voor jou als ondernemer. Om die reden zullen we in dit blog een aantal tips geven om duurzamer te ondernemen.

 Lees meer