Wijn

SVH erkend
Klassikaal of online
Verschillende niveaus

Het ‘doe maar een lekker wijntje’ beantwoord je als professionele gastheer en als professionele gastvrouw vakkundig met een goed onderbouwd advies. Parate kennis en proeftechnische ervaring is daarbij vereist. In samenwerking met WTOL Academy bieden wij je verschillende wijncursussen aan die (kunnen) worden afgesloten met een officieel SVH examen.

Direct en gemakkelijk inschrijven

Doelgroep

Voor medewerkers in de horeca, wijnhandels, supermarkten en groothandel
Ook zijn onze wijncursussen prima geschikt voor de enthousiaste thuishobbykok en wijnliefhebber

Toelatingseisen

Geen vooropleiding nodig

Extra

Wij werken voor alle wijncursussen samen met WTOL Academy

Veelgestelde vragen

Zijn de verschillende cursusvarianten qua inhoud gelijk?

Ja, inhoudelijk zijn de cursussen hetzelfde. Alleen de manier waarop je de lesstof tot je neemt is anders. De één vindt het prettig om klassikaal, onder begeleiding van een deskundige docent, de stof door te nemen. De ander neemt de lesstof liever in eigen tijd en eigen tempo door.

Waarom kiezen voor E-learning of juist niet?

Wanneer je het geen probleem vindt om de theorie zelfstandig door te nemen, is E-learning wellicht iets voor jou. Daardoor ben je minder tijd afwezig van jouw werk. Neem je de theorie liever klassikaal door onder begeleiding van een deskundige docent dan kun je beter voor de mondelinge cursus kiezen.

Is het mogelijk om twee cursussen tegelijk te volgen?

Ja, dat is geen probleem. Mits de mondelinge cursussen op verschillende data gepland zijn. Bij de schriftelijke cursussen is het geen probleem om tegelijkertijd meerdere cursussen te volgen.
INSCHRIJVING OPENSVH Leermeester +

Na een succesvolle pilot Leermeester+ is nu de cursus open voor inschrijving. De SVH Leermeester+ opleiding bereid jou voor op een nieuwe taak als Leermeester waarmee je nieuwe medewerkers aan je bedrijf kan gaan binden.