Wijn Vinoloog – E-learning met praktijkdagen (4 dagen)

  • E-learning met 4 praktijkdagen
  • 1.599,- excl. btw

Je leert tijdens deze cursus o.a.:

Wijngebieden, druivenrassen en vinificatietechnieken
Smaak in wijnen en gerechten
Neutraal beoordelen van wijnen
Juiste wijn bij een gerecht
Gerecht naar de wijn koken
Je gasten uitdagen en verrassen met wijnen en gerechten

Cursusinformatie

Als aankomend (gastronoom) sommelier en professional is de cursus Vinoloog de ideale aanvulling om jezelf zo deskundig mogelijk op te leiden. Middels het volgen van de zelfstudie SVH Vinoloog word je klaargestoomd om in een breed kader gasten te kunnen adviseren over wijn en spijs.

Waaruit bestaat de cursus Vinoloog – E-learning met praktijkdagen?
Door een combinatie van E-learning en Game Learning word je op een unieke, vermakelijke en interactieve manier opgeleid. De lessen zijn secuur samengesteld door vakbekwame wijndeskundigen/vinologen in samenwerking met diverse brancheorganisaties. Je gaat zelfstandig door 32 onafhankelijke modules heen. Waarbij je 1500 multiplechoice opdrachten en 500 puzzelopdrachten voorgelegd krijgt.

Je wordt begeleid door een team van docenten waaronder Top-sommelier Jan-Willem van der Hek en SVH Meesterkok Robert Kranenborg. Er doen maximaal 25 deelnemers mee.

Direct en gemakkelijk inschrijven

Doelgroep

Voor iedereen met serieuze wijnambities, zowel voor mensen die wijn als hobby hebben en een serieuze wijnopleiding willen volgen als voor hen die beroepsmatig een wijnopleiding willen volgen

Toelatingseisen

Je dient in het bezit te zijn van het SVH Diploma Wijn 3

Examen

Het SVH examen Vinoloog bestaat uit 3 examenonderdelen: SVH examen Vinoloog Theorie A, SVH examen Theorie B en SVH examen Vinoloog Organoleptisch

(dit complete examen is niet bij de prijs inbegrepen)

Diploma/Certificering

WTOL Certificaat en eventueel SVH Diploma Vinoloog

Cursusduur

Je hebt bij deze zelfstudie de mogelijkheid om 4 praktijkdelen aan te sluiten bij vinologen lessen op maandag en/of zaterdag, we starten 2 maal per jaar met een nieuwe groep (februari en september), de totale opleiding neemt 1 jaar in beslag

Cursusgeld

€ 1.599,00 inclusief 4 praktijkdelen naar keuze, inclusief beschikking over een online docent en online live lessen, exclusief SVH examengeld en btw

Geldigheid

Onbeperkt

Extra

Wij werken voor deze cursus samen met WTOL Academy

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor E-learning of juist niet?

Wanneer je het geen probleem vindt om de theorie zelfstandig door te nemen, is E-learning wellicht iets voor jou. Daardoor ben je minder tijd afwezig van jouw werk. Neem je de theorie liever klassikaal door onder begeleiding van een deskundige docent dan kun je beter voor de mondelinge cursus kiezen.

Zijn de verschillende cursusvarianten qua inhoud gelijk?

Ja, inhoudelijk zijn de cursussen hetzelfde. Alleen de manier waarop je de lesstof tot je neemt is anders. De één vindt het prettig om klassikaal, onder begeleiding van een deskundige docent, de stof door te nemen. De ander neemt de lesstof liever in eigen tijd en eigen tempo door.
INSCHRIJVING OPENSVH Leermeester +

Na een succesvolle pilot Leermeester+ is nu de cursus open voor inschrijving. De SVH Leermeester+ opleiding bereid jou voor op een nieuwe taak als Leermeester waarmee je nieuwe medewerkers aan je bedrijf kan gaan binden.