20 februari 2019
Vervolgdata
06 maart 2019 20 maart 2019 |
Zwolle (Overijssel) | Inschrijven |
03 april 2019
Vervolgdata
17 april 2019 01 mei 2019 |
Zwolle (Overijssel) | Inschrijven |
22 mei 2019
Vervolgdata
05 juni 2019 19 juni 2019 |
Zwolle (Overijssel) | Inschrijven |
Om erkend leerbedrijf te worden en te blijven, moet er minimaal één gediplomeerd leermeester binnen je bedrijf werkzaam zijn. Als leermeester ben je onmisbaar voor de ontwikkeling van (jonge) medewerkers in de horeca. Je deelt je kennis en begeleidt je medewerkers, zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot vaklieden. Een verantwoordelijke taak. De kwaliteit van jou als leermeester is hierin medebepalend.
Met de cursus SVH Leermeester Horeca geef je het vakmanschap door aan nieuwe medewerkers. Na de cursus heb je een goed inzicht in onderstaande werkprocessen en kun je deze toepassen in de praktijk.
“Deze cursus gaf me waardevolle handvatten om personeel vakkundig op te leiden.”
Doelgroep | Ondernemers, leidinggevenden, managers en medewerkers die erkend Leermeester willen worden in een keuken, restaurant, receptie of bedrijfskantine |
Toelatingseisen | Geen vooropleiding nodig |
Examen | Portfolio (huiswerkopdrachten), Theorie-examen (meerkeuzevragen) en Coachen & Begeleiden (werkinstructie) |
Diploma/certificering | SVH diploma Leermeester |
Cursusduur | 3 dagen van 9.00 tot 17.00 uur. Tussen de dagen zit een periode van steeds 2 weken. In deze tijd dient u uw portfolio uit te werken. |
Cursusgeld | € 825,00 inclusief lesmateriaal, examengeld, certificering en drie dagarrangementen, excl. btw |
Geldigheid | Het is wenselijk om de cursus na een aantal jaar te herhalen om je kennis up-to-date te houden |
Extra | Op de derde lesdag vanaf 12.30 uur vindt het SVH examen plaats |
SHO verzorgt maandelijks op ruim 75 locaties verspreid door heel Nederland cursussen. De cursuslocaties zijn ingedeeld in verschillende regio's. Er is dus altijd een locatie voor je in de buurt. Bekijk het locatieoverzicht.
Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.
Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief.