Masterclass Geweldloos Communiceren

Uiteraard doe jij je uiterste best om aan de verwachtingen van jouw gasten te voldoen. Maar ondanks jouw tomeloze inzet gaat het toch af en toe mis. Niks zo moeilijk als voldoen aan de verwachtingen van een ander!

Algemeen
In de Masterclass Geweldloos Communiceren leer je op een persoonlijke en professionele manier te reageren en handelen in lastige situaties. Denk aan situaties met teleurgestelde of onredelijke gasten. Of zelfs conflicten met collega's. Het gaat in deze training niet om het aanleren van nieuwe kunstjes, maar om het aanboren en anders gebruik maken van de in jou aanwezige kwaliteiten. Met deze kennis til je jezelf naar een hoger niveau, zowel als gastheer of vrouw, als in je privéleven!

masterclass geweldloos communicerenToelatingseisen
De Masterclass Geweldloos Communiceren is bedoeld voor Iedereen die meer uit zichzelf wil halen of moeite heeft met lastige gesprekken. Ben je klaar voor persoonlijke ontwikkeling en wil je met meer zelfvertrouwen lastige gesprekken voeren, geef je dan nu op voor deze cursus! je hebt geen vooropleiding nodig.

Inhoud
In deze uitdagende training ga je aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • 4 niveaus van luisteren
  • Invloed/ inzet van eigen energie en talent
  • Vechten, vluchten, ontkennen of is er nog iets anders?
  • Personal power onderzoek
  • Boven de tafel en onder de tafel; de volledige boodschap brengen
  • Geen macht maar kracht!

Cursusduur en lestijden
De Masterclass Geweldloos Communiceren duurt 1 lesdag. De lesdag start om 09.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Tijdens de trainingsdag maak je gebruik van het dagarrangement à € 34,50.

Cursusplaatsen en data
Elk seizoen organiseren we deze Masterclass in meer dan 25 plaatsen in Nederland. Er is er dus altijd wel één bij jou in de buurt!

Bekijk hier de 25 cursuslocaties en data

Certificering
Wanneer je de Masterclass met voldoende resultaat volgt, ontvang je een Certificaat van Deelname van SHO. De kosten voor dit Certificaat bedragen € 25,-.

Cursusgeld
Het cursusgeld voor deze Masterclass Geweldloos Communiceren bedraagt € 199,-. Het cursusgeld is inclusief lesmateriaal en exclusief dagarrangement en certificeringskosten.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.