BHV-plan inclusief ontruimingsplan

In samenwerking met ons zusterbedrijf SBN maken wij voor elk bedrijf BHV-ontruimingsplannen conform de Nederlandse norm NEN 8112. Desgewenst inclusief tekenwerk zoals veiligheidstekeningen voor in het plan en ontruimingsplattegronden voor aan de muur conform de standaard NEN 1414 en met de veiligheidssymbolen ISO 7010.

Opzet
Voor het ontwikkelen van een BHV-ontruimingsplan en tekenwerk hanteren wij de volgende 4 projectfasen:

Fase 1: Inventarisatiefase, het verkrijgen van de benodigde gegevens. Deze fase bestaat uit het inventariseren van de gegevens met behulp van een checklist, het opnemen van gegevens voor het tekenwerk en een rondgang en interview met een BHV-verantwoordelijke.

Fase 2: Het verwerken van de gegevens en de ontvangen informatie in een conceptplan en tekeningen.

Fase 3: Het bespreken van het conceptplan en tekenwerk met jouw BHV-verantwoordelijke.

Fase 4: Het aanbrengen van eventuele wijzigingen en het opleveren van het definitieve ontruimingsplan inclusief ontruimingsplattegronden en veiligheidstekeningen.

Wat ontvang jij?
Jij ontvangt bij oplevering (aantal is in onderling overleg volgens offerte):

  • Een ontruimingsplan conform de norm NEN 8112/2017
  • Ontruimingstekeningen per bouwlaag ten behoeve van het ontruimingsplan
  • Ontruimingsplan en tekenwerk digitaal

Wij raden je aan om na de ontwikkeling van deze plannen ook ontruimingsoefeningen met ons in te plannen. Want iets op papier hebben is leuk, maar de realiteit is het echte werk, want stel dat er brand uitbreekt in jouw bedrijf. Dan is het van groot belang dat iemand weet hoe er zo goed en efficiënt mogelijk ontruimd kan worden. Tijdens onze ontruimingsoefeningen leren we jou en/of jouw medewerkers om snel en veilig te ontruimen. Onze docenten bouwen de moeilijkheidsgraad tijdens de ontruimingsoefeningen langzaam op. Na elke evaluatie worden de oefeningen steeds verder toegespitst op situaties die zich in de dagelijkse praktijk kunnen voordoen.

Let op: deze adviesdienst bieden wij je aan in samenwerking met ons zusterbedrijf SBN, al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van bedrijfsveiligheid en BHV. Wil je meer over hen weten? Kijk dan eens op www.stibened.nl.

 

BELANGRIJK NIEUWSRegister Sociale Hygiëne

Het nieuwe Register Sociale Hygiëne gaat pas vanaf 1 juli 2023 open. U kunt nu nog niet inloggen voor herregistratie. Voor meer informatie klik hier.

Wegens de feestdagen zijn wij op 26 en 27 december 2022 gesloten. We wensen jou een fijne kerst toe.