fbpx

Implementatie HACCP-Allergenen en/of Alcoholwet

Ben je startende ondernemer en heb je hulp nodig bij de implementatie van jouw HACCP-Allergenen beleid en/of bij het maken van een goed Alcoholwet beleid binnen jouw bedrijf? Of heb je een nulmeting laten uitvoeren en heb je hulp nodig bij de implementatie van de verbeterpunten daarvan? Dan kan SHO jou daar uitstekend bij helpen.

Wij kunnen ons namelijk heel goed voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet in de wirwar van regels. Gelukkig hebben wij hier veel ervaring mee en zijn wij er voor jou om alles overzichtelijk en toepasbaar te maken. Door het implementeren van een goed voedselveiligheidssysteem binnen jouw bedrijf doe jij immers het maximale om de hygiëne en de veiligheid van eet- en drinkwaren te beheersen en aan te kunnen tonen.

Opzet
Wanneer je door ons geen nulmeting hebt laten uitvoeren, start dit traject met een telefonische intake door een van onze Voedselveiligheidsdeskundigen. We bespreken met jou waar je tegen aanloopt en waar de behoefte ligt. Vervolgens maken we een afspraak op locatie om samen alles door te nemen en gelijk in praktijk te brengen.

Wanneer je al wel een nulmeting hebt laten uitvoeren, kunnen we gelijk een vervolgafspraak inplannen.

Samen met jou gaan wij aan de slag om er voor te zorgen dat je (weer) aan de wettelijke eisen voldoet.

Let op: je kan zowel kiezen voor de implementatie van én HACCP-Allergenen én de Alcoholwet, maar dit kan ook apart van elkaar gebeuren.

BELANGRIJK NIEUWSRegister Sociale Hygiëne

Het nieuwe Register Sociale Hygiëne gaat pas vanaf 1 juli 2023 open. U kunt nu nog niet inloggen voor herregistratie. Voor meer informatie klik hier.

Wegens de feestdagen zijn wij op 26 en 27 december 2022 gesloten. We wensen jou een fijne kerst toe.