Duurzame Horeca
- 1 dag van 09:00u – 17:00u
- klassikaal
- 695,- excl. btw
Duurzaam ondernemen is de basis geworden. Aandacht voor dit thema blijft groeien en moet structureel geïmplementeerd worden. Niet alleen vragen veel gasten dat, ook de wet- en regelgeving wordt jaarlijks strenger.
Duurzaam ondernemen biedt (financiële) kansen en voordelen. Minder food waste zorgt voor lagere foodkosten. Energie- en waterbesparende maatregelen zorgen voor een lagere rekening. Subsidiemogelijkheden zijn beschikbaar wanneer jouw horecabedrijf energiezuinige apparatuur aanschaft. Maar wellicht het belangrijkste, gasten en medewerkers beoordelen duurzame bedrijven hoger dan niet-duurzame bedrijven.
Duurzaam ondernemen is noodzakelijk en gaat gepaard met extra inspanningen. Een succesvolle en creatieve horecaondernemer en zijn leidinggevenden weet deze extra inspanningen om te zetten naar kansen en voordelen voor een succesvollere bedrijfsvoering.