Carolien Tollenaar algemeen directeur van SHO

Eigenaar van Stichting Horeca Onderwijs (SHO) en Stichting Bedrijfshulpverlening Nederland (SBN), André Pols, heeft Carolien Tollenaar per 1 januari 2018 benoemd als algemeen directeur. Carolien had het afgelopen jaar al de dagelijkse leiding binnen het bedrijf en heeft dit naar volle tevredenheid van Pols uitgevoerd.

Een vliegende start
André: “Carolien is begin vorig jaar voortvarend en enthousiast aan de slag gegaan en heeft ze het team van medewerkers en docenten geïnspireerd met haar drive. Ze ging op zoek naar nieuwe markten en is verbindingen aangegaan met diverse partijen. Het bedrijf heeft sinds Carolien aan is gesteld als adjunct directeur het afgelopen jaar een sterke ontwikkeling doorgemaakt.”

Nieuwe koers
Het jaar 2017 betekende voor SHO een nieuwe koers. De trainingen zijn aangepast en naar een hoger niveau gebracht. Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) gaf onlangs twee nieuwe branche-erkenningen aan SHO waardoor SHO nu de grootste aanbieder van SVH-erkende opleidingen binnen Nederland is. Dit jaar staat in het teken van de SBN opleidingen en trainingen intern beoordelen en waar nodig kwalitatief aanpassen. Kortom: Carolien en haar team hebben hun handen vol in 2018.

BELANGRIJK NIEUWSRegister Sociale Hygiëne

Het nieuwe Register Sociale Hygiëne gaat pas vanaf 1 juli 2023 open. U kunt nu nog niet inloggen voor herregistratie. Voor meer informatie klik hier.

Wegens de feestdagen zijn wij op 26 en 27 december 2022 gesloten. We wensen jou een fijne kerst toe.