fbpx

  • Home
  • Nieuws
  • Carolien Tollenaar wordt adjunct-directeur van SHO en SBN

Carolien Tollenaar wordt adjunct-directeur van SHO en SBN

Eigenaar van Stichting Horeca Onderwijs en Stichting Bedrijfshulpverlening Nederland, André Pols, heeft commercieel manager Carolien Tollenaar per 3 april 2017 aangesteld als adjunct-directeur. Als eigenaar van haar sprekers- en evenementenbureau staat ‘informatie delen’ en ‘kwaliteit van trainen’ bij haar hoog in het vaandel. Dát is precies wat André zo aanspreekt in deze ondernemende vrouw.

Motivatie
André: “Carolien weet wat topkwaliteit inhoudt. Daarbij heeft ze laten zien te beschikken over een aanstekelijke motivatie die anderen inspireert. Zij is in staat het beste bij medewerkers en docenten naar boven te halen en ze weet mijns inziens als geen ander hoe ze nieuwe markten aanboort.”

Positieve flow
Carolien brengt met haar verbindende en inspirerende aanpak een positieve flow mee waar iedereen de vruchten van gaat plukken. Ze heeft het aanbod natuurlijk met beide handen aangegrepen en bruist van de energie om in haar nieuwe functie aan de slag te gaan.

Neem voor meer informatie, vragen of opmerkingen contact op met Carolien Tollenaar op 06-16 77 67 32 of mail haar op c.tollenaar@sho-horeca.nl

BELANGRIJK NIEUWSRegister Sociale Hygiëne

Het nieuwe Register Sociale Hygiëne gaat pas vanaf 1 juli 2023 open. U kunt nu nog niet inloggen voor herregistratie. Voor meer informatie klik hier.

Wegens de feestdagen zijn wij op 26 en 27 december 2022 gesloten. We wensen jou een fijne kerst toe.