fbpx

Gastvrijheid juist nu

Net als jij hopen we dat het moment van opening van de horeca niet lang meer op zich laat wachten. Het belang van personeel daar hebben we je eerder opgewezen. Een andere uitdaging waar onze docent Youssef Salmi ons op wees is de gastvrijheid.

We kennen de verhalen uit de supermarkt van de mensen zonder mondkapje en de discussies die dan soms ontstaan. Die uitdaging ligt ook op de horeca te wachten, en wellicht met een extra factor, de invloed van drank. Hoe zorg je dat je personeel onder die omstandigheden toch gastvrij blijft? Als we één ding nu niet willen is het wel het verliezen van gasten.

In de masterclass Gastvrijheid neemt Youssef jouw personeel bij de hand door middel van een combinatie van theorie en praktijkvoorbeelden. Youssef is ooit zelf begonnen als afwasser op zijn 15e en is vanuit daar doorgegroeid in diverse functies in de horeca. Na 23 jaar vond hij dat genoeg geweest en heeft de overstap gemaakt naar het MBO om daar studenten op te leiden. Inmiddels doet hij dit ook alweer wat jaren voor SHO. Door zijn werk voor de hotelschool blijft hij up-to-date wat betreft de huidige markt en in combinatie met zijn jarenlange ervaring maakt dat hij je kan voorzien van een top masterclass Gastvrijheid. Wil je meer weten kijk dan op de cursuspagina of neem contact op met onze afdeling Incompany!

BELANGRIJK NIEUWSRegister Sociale Hygiëne

Het nieuwe Register Sociale Hygiëne gaat pas vanaf 1 juli 2023 open. U kunt nu nog niet inloggen voor herregistratie. Voor meer informatie klik hier.

Wegens de feestdagen zijn wij op 26 en 27 december 2022 gesloten. We wensen jou een fijne kerst toe.