fbpx

NIEUW: SVH Leermeester +

Laatste update 21-10-2021

Wat zijn we trots dat we eindelijk mogen delen dat we recent een pilot Leermeester+ in samenwerking met het landelijke exameninstituut SVH hebben gedraaid. Nieuw, nieuwer, nieuwst!

De SVH Leermeester+ opleiding is een nieuwe uitdagende opleiding die nog in de ontwikkelingsfase is. We kunnen je er nog niet alles over vertellen, maar wel al veel.

De SVH Leermeester+ opleiding bereid jou voor op een nieuwe taak als Leermeester waarmee je nieuwe medewerkers aan je bedrijf kan gaan binden. Niet iedereen in onze maatschappij is geschikt voor school en examens en diploma’s, jij kan voor deze personen een speciale rol van betekenis gaan spelen. Het gaat vooral om herintreders, VMBO leerlingen, VSO leerlingen, Entree-leerlingen en buitenlandse medewerkers die komen werken in Nederland.

Als je SVH gecertificeerd Leermeester+ bent, wordt je gemachtigd om praktijkbewijzen toe te gaan kennen aan jouw lerende medewerkers. Wanneer jouw lerende medewerker alle praktijkbewijzen bij elkaar heeft verzameld, die nodig zijn voor één van de volgende branchediploma’s, behaalt jouw lerende medewerker dit diploma daadwerkelijk:

SVH Keuken assistent (KAS)
SVH Bediening assistent (BAS)

Let op: dit zijn de branchediploma’s waarmee voorlopig gestart wordt. Waarschijnlijk worden er in samenspraak met het landelijke exameninstituut SVH op een later moment nog andere diploma’s  aan toegevoegd.

Wij zijn er van overtuigd dat de SVH Leermeester+ opleiding van toegevoegde waarde is voor de horeca. Op deze manier kun jij als SVH Leermeester+ bijdragen aan het boeien, het binden en het behouden van je nieuwe, lerende medewerkers en overige personeelsleden. En dat is volgens ons de uitdaging die we met zijn allen aan moeten gaan! Op naar een mooie toekomst!

Binnenkort volgt snel meer informatie op deze website, maar mocht je nu al meer informatie wensen stuur ons dan gerust een berichtje op info@sho-horeca.nl.

BELANGRIJK NIEUWSRegister Sociale Hygiëne

Het nieuwe Register Sociale Hygiëne gaat pas vanaf 1 juli 2023 open. U kunt nu nog niet inloggen voor herregistratie. Voor meer informatie klik hier.

Wegens de feestdagen zijn wij op 26 en 27 december 2022 gesloten. We wensen jou een fijne kerst toe.