fbpx

Onze locaties en het coronatoegangsbewijs

Eindelijk kunnen onze locaties zich weer echt een beetje laten zien. Ze mogen weer de welbekende heerlijke lunches serveren, de koffiecorners zijn weer geopend en de gastvrije glimlach wordt beetje bij beetje weer meer zichtbaar.

Al onze locaties vallen echter in de categorie horecabedrijf. Dat betekent dat zij vanaf 25 september 2021 vanuit de overheid verplicht zijn om elke bezoeker te controleren op een Coronatoegangsbewijs.

Dit betekent dat u als cursist in het bezit dient te zijn van een geldig vaccinatiebewijs, een testbewijs (negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud) of een herstelbewijs. Onze locaties zullen dit bij de ingang controleren door middel van de QR-code in de Corona Check-app in combinatie met uw legitimatiebewijs. Wilt u meer informatie over de Corona Check-app of heeft u hier vragen over? Kijk dan op www.coronacheck.nl Via deze website is het ook mogelijk om een papieren bewijs te verkrijgen.

Mocht u niet in staat zijn om het coronatoegangsbewijs te laten zien en wordt u de toegang ontzegd, dan is deelnemen aan de cursus en/of het examen helaas niet mogelijk. Dit geeft geen recht op restitutie van het cursus- en/of examengeld.

Wij begrijpen dat niet iedereen zich hier prettig bij voelt, maar we hebben ons te houden aan de maatregelen van de Nederlandse overheid. Wij hopen dan ook op uw begrip en staan ook nu voor u klaar!

BELANGRIJK NIEUWSRegister Sociale Hygiëne

Het nieuwe Register Sociale Hygiëne gaat pas vanaf 1 juli 2023 open. U kunt nu nog niet inloggen voor herregistratie. Voor meer informatie klik hier.

Wegens de feestdagen zijn wij op 26 en 27 december 2022 gesloten. We wensen jou een fijne kerst toe.