fbpx

  • Home
  • Nieuws
  • Stichting Horeca Onderwijs (SHO) viert haar 35-jarig jubileum

Stichting Horeca Onderwijs (SHO) viert haar 35-jarig jubileum

Op 28 oktober 1983 verscheen er in de krant een advertentie waarin horecadocenten werden gezocht. Deze advertentie trok de aandacht van André Pols. Hij besloot zich te gaan richten op het aanbieden van horecaopleidingen. In de eerste jaren bestond het aanbod uit de cursus Cafébedrijf en de cursus Sociale Hygiëne. Het kleine team boekte hiermee vele successen. SHO groeide uit tot de grootste SVH erkende horecaopleider van Nederland. Zowel het cursusaanbod, het aantal medewerkers als het aantal docenten werd flink uitgebreid om aan de toenemende vraag te kunnen blijven voldoen. Tevens werd het zusterbedrijf Stichting Bedrijfshulpverlening Nederland (SBN) opgericht.

Tot op de dag van vandaag staan kwaliteit en persoonlijk advies bij SHO voorop.

Vrijdag 26 oktober jl. heeft het team van medewerkers en docenten uitgebreid getoast op het 35-jarig jubileum. Middels dit persbericht willen wij alle horecaondernemers en horecamedewerkers bedanken voor hun vertrouwen in SHO. Juist in deze tijd is vakkennis essentieel in de horeca en is het delen van kennis en het inspireren van medewerkers van doorslaggevend belang.

SHO blijft garant staan voor kwalitatieve en officieel erkende horecaopleidingen, passend advies, een persoonlijke benadering en professionele begeleiding. Op naar de volgende 35 jaar.

BELANGRIJK NIEUWSRegister Sociale Hygiëne

Het nieuwe Register Sociale Hygiëne gaat pas vanaf 1 juli 2023 open. U kunt nu nog niet inloggen voor herregistratie. Voor meer informatie klik hier.

Wegens de feestdagen zijn wij op 26 en 27 december 2022 gesloten. We wensen jou een fijne kerst toe.