• Home
  • Nieuws
  • SVH erkenning voor opleidingen Leermeester en Horecaportier

SVH erkenning voor opleidingen Leermeester en Horecaportier

SHO ontvangt officiële SVH branche-erkenning voor vernieuwde horecaopleidingen

Dinsdag 9 januari 2018 heeft Carolien Tollenaar, algemeen directeur van Algemene Stichting Horeca Onderwijs, op de Horecava in Amsterdam van SVH directeur Ricardo Eshuis en SVH accountmanager Richard van Dijk de SVH erkenning voor de vernieuwde opleidingen Leermeester, Horecaportier en Social Responsibility ontvangen.

SVH erkenning

Stichting Horeca Onderwijs is al jaren erkend SVH opleider voor Sociale Hygiëne, maar met deze erkenningen is zij nu ook erkend SVH opleider voor Leermeester, Horecaportier en Social Responsibility. SHO is hiermee de grootste aanbieder van SVH opleidingen binnen Nederland. De opleidingen zijn getoetst aan de hand van diverse criteria die de kwaliteit van het opleidingsinstituut, het opleidingsprogramma, de kwaliteitszorg en de klachtenbehandeling waarborgen.

“Wij zijn enorm trots op deze nieuwe SVH erkenningen. Het harde werken van onze medewerkers en docenten wordt hiermee beloond. Ons team staat voor kwaliteit en service en dat zie je terug in onze trainingen” licht Carolien toe.

Horecaspecialist
Algemene Stichting Horeca Onderwijs (SHO) is hét opleidingsinstituut voor de Horeca in Nederland. Het aanbod bestaat uit wettelijke verplichte cursussen zoals Sociale Hygiëne en BHV en aanvullende praktijkgerichte trainingen zoals Leermeester, Horecaportier en Gastvrijheid. Naast cursussen via open inschrijving op 75 locaties in Nederland verzorgt SHO maatwerktrainingen op Incompany basis bij bedrijven en instellingen.

BELANGRIJK NIEUWSRegister Sociale Hygiëne

Het nieuwe Register Sociale Hygiëne gaat pas vanaf 1 juli 2023 open. U kunt nu nog niet inloggen voor herregistratie. Voor meer informatie klik hier.

Wegens de feestdagen zijn wij op 26 en 27 december 2022 gesloten. We wensen jou een fijne kerst toe.