fbpx

U vraagt, wij draaien

De horeca draait om het goed verzorgen van de gasten. En zoals jij dat doet voor jouw gasten, doen wij dat voor jou. De afgelopen jaren, en zeker afgelopen jaar, hebben wij alles gedaan om in te spelen op jullie behoeftes. Eén van de resultaten hiervan is dat we de cursus Sociale Hygiëne inmiddels op 6 (!) verschillende manier aanbieden. Dan hebben we het nog niet eens over de herhalingsvarianten en de varianten in het Engels.

Je kan bij ons de cursus klassikaal volgen (met gelijk aansluitend examen), maar ook volledig digitaal in je eigen tijd door middel van een E-learning of wat dacht je van deels in je eigen tijd, maar ook nog een online les voor de puntjes op de ï. Dit is zomaar een greep uit de mogelijkheden. Hieronder volgt een uitgebreide beschrijving. Wij bieden de volgende cursussen aan met betrekking tot Sociale Hygiëne:

  1. Sociale Hygiëne – Spoed (1 dag)Deze dagcursus vindt plaats op 1 van onze 50 locaties. Bij deze cursus doe je gelijk aansluitend examen op dezelfde locatie.
  2. Sociale Hygiëne – E-learningDe theorie van deze cursus bieden we je aan via de digitale weg. In je eigen tijd en op je eigen tempo ga je door de E-learning heen. Als je hier klaar mee bent plannen we samen het officiële examen in. Dit kan digitaal op een computerlocatie dan wel schriftelijk op één van onze andere locaties.
  3. Sociale Hygiëne – Avond (2 avonden)Net als de dagcursus vindt deze cursus plaats op één van onze vele locaties. Het verschil is dat de cursus nu opgesplitst is in 2 avonden. Hierbij geldt wel dat je aansluitend aan de 2e avond op dezelfde locatie examen doet.
  4. Sociale Hygiëne – E-learning met online les (4 uur)Ook hierbij bieden we je de theorie aan door middel van E-learning, alleen bij deze cursus zit een online les in begrepen. In deze les is er vooral ruimte om vragen te stellen en zet de docent met jou de puntjes op de ï. Als je hier klaar mee bent plannen we samen het officiële examen in. Dit kan digitaal op een computerlocatie dan wel schriftelijk op één van onze andere locaties.
  5. Sociale Hygiëne – Online les (8 uur)In deze variant heb je enerzijds het comfort van thuis en anderzijds de druk van een docent. Gedurende een hele dag neemt de docent je mee door alle theorie van Sociale Hygiëne door middel van een online les. Als je hier klaar mee bent plannen we samen het officiële examen in. Dit kan digitaal op een computerlocatie dan wel schriftelijk op één van onze andere locaties.
  6. Sociale Hygiëne – Schriftelijke thuisstudieGa je nog altijd het liefst met pen en papier aan de slag en heb je de directe hulp van een docent niet nodig, dan is dit jouw variant. Door middel van een lespakket dat je thuisgestuurd krijgt, nemen we je mee door alle theorie. Als je hier klaar mee bent plannen we samen het officiële examen in. Dit kan digitaal op een computerlocatie dan wel schriftelijk op één van onze andere locaties.

Zoals je kan zien, voor ieder wat wils! Maak er gebruik van, want heb je al nagedacht over wie jouw zaak openhoudt als jij of jouw vaste leidinggevende door corona-verschijnselen niet kan verschijnen op de werkvloer? Wie staan er nog meer op de vergunning geregistreerd met het SVH Diploma Sociale Hygiëne?
Op onze cursuspagina vind je nog meer uitgebreide informatie, maar je kan natuurlijk ook kiezen voor gelijk inschrijven.

BELANGRIJK NIEUWSRegister Sociale Hygiëne

Het nieuwe Register Sociale Hygiëne gaat pas vanaf 1 juli 2023 open. U kunt nu nog niet inloggen voor herregistratie. Voor meer informatie klik hier.

Wegens de feestdagen zijn wij op 26 en 27 december 2022 gesloten. We wensen jou een fijne kerst toe.