Incompany Training

Alle cursussen die SHO via open inschrijving aanbiedt, kan SHO tevens intern bij jou, op locatie verzorgen. Het grote voordeel daarvan is dat de Training wordt afgestemd op je specifieke bedrijfssituatie en wensen. Belangrijke vragen en/of problemen uit de dagelijkse praktijk kunnen aan bod komen.

In korte tijd worden jouw medewerkers opgeleid tot bijvoorbeeld volwaardige Bedrijfshulpverleners die goed zijn ingespeeld op situaties in jouw organisatie. Ook kunnen alle Horecacursussen als Incompany Training worden gevolgd. De lestijden, de locatie en de data van deze Trainingen bepaal je zelf.

'Op maat' Training
Voor de Horeca en de bijbehorende Veiligheid kan SHO speciale trainingen 'op maat' samenstellen. SHO kan het totale trainings- en veiligheidsconcept van je bedrijf met je doorlichten en je hierover adviseren. De lestijden, de locatie en de data van deze Trainingen bepaal je zelf.

Herhalingscursus Sociale Hygiëne
Een bedrijf of organisatie waar alcohol geschonken en/of verkocht wordt, dient volgens de Drank- en horecawet aan de eis Sociale Hygiëne te voldoen. Tijdens openingsuren moet er altijd één persoon in het bedrijf aanwezig zijn, die de Verklaring Sociale Hygiëne heeft. Waarschijnlijk heeft een aantal mensen binnen je zaak de cursus gevolgd. Maar hoe lang is dat geleden? Wist je dat elke Nedelander wordt geacht de wet te kennen? En op de hoogte behoort te zijn van alle wetswijzigingen? Is de kennis van Sociale Hygiëne binnen jouw bedrijf nog wel up to date? In de praktijk blijkt dat horecamedewerkers die ooit de cursus Sociale Hygiëne gevolgd hebben, behoefte hebben aan een update. Je leert tijdens de cursus onder meer de wetsveranderingen in de Drank- en Horecawet. Verder maak je kennis met nieuwe drugssoorten en krijg je achtergrondinformatie bij het onderwerp 'comazuipen'.

Gastvrijheidstraining
Waarom komen sommige gasten wel terug en anderen niet? De klant is in jouw optiek koning, maar ervaart de klant dat ook zo? Heeft dit te maken met hoe de medewerkers overkomen bij de gasten? Hoe ze omgaan met een klacht? Of hoe de medewerkers reageren op lastige gasten? Tijdens deze korte praktijkgerichte Incompany training raken de medewerkers vertrouwd met alle aspecten van gastvrijheid. Dankzij aansprekende voorbeelden en oefeningen leren de medewerkers meer klantgericht te werk te gaan en verstaat iedereen na afloop hetzelfde onder te term 'Gastvrijheid'. Sterker nog: ze stralen het uit!

Wil je meer weten over een Training op je bedrijf of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel met Afdeling Incompany via telefoonnummer 076-5710078.