Van horecabedrijven wordt geëist dat er volgens de regels van de Hygiënecode wordt gewerkt. Wil je de controleurs van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) een stap vóór blijven? Volg dan de E-Learning HACCP en zorg voor een optimale hygiëne en voedselveiligheid in je bedrijf!
Tijdens de E-Learning Hygiënecode HACCP leer je hoe je met bederfelijke eet- en drinkwaren om moet gaan en hoe je de verplichte Hygiënecode voor de horeca in de praktijk moet toepassen.
Onderwerpen die tijdens de E-Learning Hygiënecode HACCP aan bod komen, zijn:
“Al mijn medewerkers weten dankzij de cursus Hygiënecode HACCP hoe zij de Hygiënecode moeten toepassen. Dit zorgt voor een optimale hygiëne in ons bedrijf en dus voor meer voedselveiligheid voor onze gasten."
Doelgroep | Alle medewerkers in de horeca, catering en instellingskeukens. Denk ook aan beheerders, medewerkers en vrijwilligers in sportkantines, verenigingen en/of buurthuizen |
Toelatingseisen | Geen vooropleiding nodig |
Examen | Aan het einde van de E-Learning wordt een toets afgenomen |
Diploma/certificering | SHO Certificaat Hygiënecode HACCP |
Cursusduur | Je volgt de E-learning in je eigen tijd en in je eigen tempo |
Cursusgeld | € 195,00 inclusief certificering en exclusief btw |
Geldigheid | Het is wenselijk om deze cursus na een aantal jaar te herhalen om je kennis up-to-date te houden |
Extra | Je kunt ook kiezen voor een dagcursus Hygiënecode HACCP of de combinatie dagcursus HACCP en Allergenen |
SHO verzorgt maandelijks op ruim 50 locaties verspreid door heel Nederland cursussen. De cursuslocaties zijn ingedeeld in verschillende regio's. Er is dus altijd een locatie voor je in de buurt. Bekijk het locatieoverzicht.
Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.
Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief.