fbpx

Alle nieuwsfeitjes op een rij

Lees de ervaring van één van onze cursisten Lex & Berries

Je ziet ze tegenwoordig op ieder festival: Foodtrucks, een soort rijdende restaurantjes. Hieronder de ervaring van een startende ondernemer en cursist, Alex de Hondt van LEX & BERRIES.

Lees verder

SVH Erkenning Horecaopleidingen 2016

De SVH Erkenningsregeling Horecaopleidingen is opgericht op initiatief van sociale partners in 2002. Het doel van de regeling is het bieden van een keurmerk dat helderheid geeft over de kwaliteit van opleidingen aan iedereen die een horecaopleiding wil gaan volgen.

Lees verder

Nieuwe cursus Basisvaardigheden Horeca

Per februari 2015 is de cursus "Basisvaardigheden Horeca" toegevoegd aan het cursusaanbod van SHO. Met deze cursus doe je voldoende vakkennis op en kan je professioneel aan de slag in een Horecabedrijf.Waarom? De meeste werknemers gaan zonder specifieke kennis van zaken aan de slag in de horeca.

Lees verder

SHO stelt allergenen-tool gratis ter beschikking voor horecaondernemers

De nieuwe allergenenwetgeving die horecaondernemers verplicht stelt allergenen informatie te verstrekken aan hun klanten gaat per 13 december in. Omdat Stichting Horeca Onderwijs merkt dat veel ondernemers hulp nodig hebben met de voorbereiding hiervan, bieden we de allergenen-tool gratis aan.

Lees verder

SHO biedt ondernemers gratis hulpmiddelen bij implementeren allergenenwetgeving

De nieuwe regelgeving op het gebied van allergenen gaat op 13 december in, maar veel horecaondernemers zijn hier nog lang niet klaar voor. Door het gratis beschikbaar stellen van allergenen-iconen hoopt Stichting Horeca Onderwijs op een uniforme implementatie van de allergenenwetgeving.

Lees verder

Nieuwe cursus EHBO aan kinderen

Per april 2014 is de cursus "EHBO aan kinderen" toegevoegd aan het cursusaanbod van SHO. De cursus behandelt de onderwerpen van de Eerste Hulp aan kinderen van het Oranje Kruis.

Lees verder

Allergenenwetgeving

Op 22 november 2011 is de nieuwe Verordening Verstrekking (EU) Nr. 1169/2011 van voedselinformatie gepubliceerd. Uiterlijk per productiedatum 13 december 2014 moeten alle producten aan deze Verordening voldoen.

Lees verder
BELANGRIJK NIEUWSRegister Sociale Hygiëne

Het nieuwe Register Sociale Hygiëne gaat pas vanaf 1 juli 2023 open. U kunt nu nog niet inloggen voor herregistratie. Voor meer informatie klik hier.

Wegens de feestdagen zijn wij op 26 en 27 december 2022 gesloten. We wensen jou een fijne kerst toe.