fbpx

Gefeliciteerd Leermeester+ kandidaten

05-11-2021 een dag voor in de geschiedenisboeken van de horeca. Vandaag zijn de eerste SVH Leermeester+ diploma’s uitgereikt als gevolg van de pilot die we een paar weken terug gedraaid hebben. Gefeliciteerd kandidaten!

En we hebben gelijk nog meer goed nieuws want de 1e cursus voor januari/februari is inmiddels ingepland en te vinden op onze website via deze link. Wij hebben er super veel zin in en hopen dat het potentieel van deze cursus zich gaat bewijzen. Durf jij met ons deze uitdaging aan? En nee je hoeft niet verder te zoeken, want wij zijn de enige aanbieder op het moment.

Mocht je nu niet precies weten waar we het over hebben… De SVH Leermeester+ opleiding is een nieuwe uitdagende opleiding met als doel meer mensen aan de horeca te verbinden. De SVH Leermeester+ opleiding bereid de huidige leermeesters voor op een nieuwe taak. Als je SVH gecertificeerd Leermeester+ bent, wordt je namelijk gemachtigd om praktijkbewijzen toe te gaan kennen aan jouw lerende medewerkers. Wanneer jouw lerende medewerker alle praktijkbewijzen bij elkaar heeft verzameld, die nodig zijn voor of het KAS of het BAS branchediploma, dan krijgt jouw leerling dat diploma daadwerkelijk.

Let op: dit zijn de branchediploma’s waarmee voorlopig gestart wordt. Waarschijnlijk worden er in samenspraak met het landelijke exameninstituut SVH op een later moment nog andere diploma’s  aan toegevoegd.

BELANGRIJK NIEUWSRegister Sociale Hygiëne

Het nieuwe Register Sociale Hygiëne gaat pas vanaf 1 juli 2023 open. U kunt nu nog niet inloggen voor herregistratie. Voor meer informatie klik hier.

Wegens de feestdagen zijn wij op 26 en 27 december 2022 gesloten. We wensen jou een fijne kerst toe.