Nieuw!

Leermeester+ Dag (2,5 dag)

  • 825,- excl. btw

Je leert tijdens deze cursus o.a.:

Een inschatting van de lerende medewerker te maken
Een ontwikkelplan voor de lerende medewerker te maken
Didactische principes en vaardigheden
Gedragskenmerken van lerende medewerkers te herkennen

Cursusinformatie

De SVH Leermeester+ opleiding bereid jou voor op een nieuwe taak als Leermeester waarmee je nieuwe medewerkers aan je bedrijf kan gaan binden. In onze maatschappij zijn school, examens en diploma’s niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Jij kan voor deze personen een speciale rol van betekenis gaan spelen. Het gaat vooral om herintreders, VMBO leerlingen, VSO leerlingen, Entree-leerlingen en buitenlandse medewerkers die komen werken in Nederland.

Als je SVH gecertificeerd Leermeester+ bent, wordt je gemachtigd om praktijkbewijzen toe te gaan kennen aan jouw lerende medewerkers. Wanneer jouw lerende medewerker alle praktijkbewijzen bij elkaar heeft verzameld, die nodig zijn voor één van de volgende branchediploma’s, behaalt jouw lerende medewerker dit diploma daadwerkelijk:

SVH Keuken assistent (KAS) SVH Bediening assistent (BAS)

Let op: dit zijn de branchediploma’s waarmee voorlopig gestart wordt. Waarschijnlijk worden er in samenspraak met het landelijke exameninstituut SVH op een later moment nog andere branchediploma’s aan toegevoegd.

Direct en gemakkelijk inschrijven

Doelgroep

SVH Leermeesters die graag de uitdaging aangaan om nieuwe medewerkers te binden

Toelatingseisen

Je dient reeds in het bezit te zijn van het SVH Diploma Leermeester. Heb je deze niet volg dan eerst de driedaagse cursus Leermeester

Diploma/Certificering

SVH Diploma Leermeester+

Examen

Het SVH examen Leermeester+ bestaat uit het schrijven van en het verdedigen van een portfolio (huiswerkopdracht)

Extra

Als je SVH gecertificeerd Leermeester+ bent, wordt je gemachtigd om praktijkbewijzen toe te gaan kennen aan jouw lerende medewerkers