Nieuwe cursus Basisvaardigheden Horeca

Per februari 2015 is de cursus “Basisvaardigheden Horeca” toegevoegd aan het cursusaanbod van SHO. Met deze cursus doe je voldoende vakkennis op en kan je professioneel aan de slag in een Horecabedrijf.

Waarom?
De meeste werknemers gaan zonder specifieke kennis van zaken aan de slag in de horeca. Juist aan mensen met een gedegen horecakennis is een groot tekort. Met de cursus Basisvaardigheden Horeca onderscheid je jezelf van collega’s zonder dit certificaat en ben je goed voorbereid op het SVH examen Basisvaardigheden Horeca.

De cursus Basisvaardigheden Horeca vervangt de cursussen Basisvakbekwaamheid Horeca en Vakbekwaamheid Restaurantbedrijf.

Voor wie?
Voor iedereen die graag professioneel in de horeca wil gaan werken of zijn of haar horecakennis wil vergroten. Voor het volgen van deze cursus is geen voorkennis noodzakelijk.

De cursus start elk seizoen in meer dan 30 cursusplaatsen door heel Nederland en bestaat uit één cursusdag met aansluitend het SVH examen. Klik hier voor meer informatie of om u direct aan te melden voor de cursus.

Wegens de feestdagen zijn wij op 26 en 27 december 2022 gesloten. We wensen jou een fijne kerst toe.
INSCHRIJVING OPENSVH Leermeester +

Na een succesvolle pilot Leermeester+ is nu de cursus open voor inschrijving. De SVH Leermeester+ opleiding bereid jou voor op een nieuwe taak als Leermeester waarmee je nieuwe medewerkers aan je bedrijf kan gaan binden.