In de horeca volgen trends en ontwikkelingen zich in een razendsnel tempo op. Zorg daarom dat je vakkennis up-to-date is en volg de training Basisvaardigheden Horeca.
Je doet tijdens deze training voldoende vakkennis op om professioneel in een horecabedrijf aan de slag te kunnen. Je leert alle kneepjes van het vak. De verschillende soorten bieren, wijnen en andere dranken komen aan bod. Je weet welk glaswerk je moet gebruiken en je kent de verschillende serveerwijzen. Ook leer je alles over de werking van diverse apparaten.
Tijdens de Incompany training Basisvaardigheden Horeca komen de volgende onderwerpen aan bod:
“Ik leerde snel alles wat nodig is om vakkundig in de horeca aan de slag te gaan. Van serveren, warenkennis en hygiëne tot het omgaan en werken met gasten. De cursus bevat naast de theorie, tal van tips, weetjes en praktijkvoorbeelden.”
Doelgroep | Iedereen die in horeca werkt of wil werken |
Toelatingseisen | Geen vooropleiding nodig |
Examen | Aan het eind van de trainingdag wordt een toets afgenomen |
Diploma/certificering | SHO Certificaat Basisvaardigheden Horeca |
Cursusduur | 7 lesuren, naar eigen wens in te plannen |
Cursusgeld | Bel voor actuele prijzen naar onze afdeling Incompany of stuur ons een e-mailbericht voor een vrijblijvende offerte |
Geldigheid | Het is wenselijk om de training na een aantal jaar te herhalen om de kennis up-to-date te houden |
Extra | Deze training wordt alleen als Incompany training aangeboden |
SHO verzorgt maandelijks op ruim 50 locaties verspreid door heel Nederland cursussen. De cursuslocaties zijn ingedeeld in verschillende regio's. Er is dus altijd een locatie voor je in de buurt. Bekijk het locatieoverzicht.
Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.
Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief.