NVWA maakt horeca-inspectiekaart openbaar

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) is bezig met een kaart waarop de actuele resultaten van inspecties in de horeca te zien zijn. Vooralsnog zijn alleen de gelegenheden die in Den Haag en Utrecht bezocht zijn zichtbaar. Je kunt zien hoe zij scoren op de onderdelen omgaan met voedsel, hygiëne en ongediertewering. Op de kaart krijgen alle bedrijven een kleur. Groen betekent dat er geen problemen zijn. Geel betekent dat er verbeterpunten zijn gevonden, bij oranje zijn die dusdanig ernstig dat de NVWA verscherpt toezicht heeft ingesteld. De rode kleur betekent dat een bedrijf is gesloten. De witte kleur betekent dat er in het afgelopen jaar geen inspectie heeft plaats gevonden.

Bereid je goed voor en volg onze cursussen!
Wil je als bedrijf alles goed geregeld hebben op het gebied van voedselhygiëne en allergenen? Schrijf je dan in voor de cursus Hygiënecode HACCP, de cursus Allergenendeclaratie of de speciale combitraining HACCP-Allergenen.

Daarnaast vind je op onze website gratis online downloads voor HACCP en Allergenen.

Wegens de feestdagen zijn wij op 26 en 27 december 2022 gesloten. We wensen jou een fijne kerst toe.
INSCHRIJVING OPENSVH Leermeester +

Na een succesvolle pilot Leermeester+ is nu de cursus open voor inschrijving. De SVH Leermeester+ opleiding bereid jou voor op een nieuwe taak als Leermeester waarmee je nieuwe medewerkers aan je bedrijf kan gaan binden.