fbpx

  • Home
  • Nieuws
  • Slechte hygiëne en voedselveiligheid, voorkom een boete

Slechte hygiëne en voedselveiligheid, voorkom een boete

Slechte hygiëne en voedselveiligheid is de verantwoordelijkheid van de horeca ondernemer.

Zorg dat je voedselveiligheidsplan op orde is. De controleurs van NVWA kunnen op elk moment bij je langskomen om een controle uit te voeren. Een belangrijke taak voor hen is controleren of er voldoende diploma’s Sociale Hygiëne zijn. Er moet tijdens openingsuren altijd iemand aanwezig zijn die in het bezit is van het diploma Sociale Hygiëne. Is dat op dit moment niet het geval, regel het dan direct! Voorkom hiermee boetes die kunnen oplopen tot een paar duizend euro! Of erger nog: je zaak kan per direct worden gesloten

Kijk op onze site welke training jou daar bij kan helpen. Wij bieden onder andere de cursussen HACCPSociale HygiëneCombitraining HACCP-Allergenen aan.

Of bel 076-5710078 voor meer informatie.

BELANGRIJK NIEUWSRegister Sociale Hygiëne

Het nieuwe Register Sociale Hygiëne gaat pas vanaf 1 juli 2023 open. U kunt nu nog niet inloggen voor herregistratie. Voor meer informatie klik hier.

Wegens de feestdagen zijn wij op 26 en 27 december 2022 gesloten. We wensen jou een fijne kerst toe.