fbpx

Geef jouw horecacarrière een extra boost!

In navolging op het initiatief van SVH en KHN om de #StayHomeHospitalityAcademy te lanceren, biedt Stichting Horeca Onderwijs (SHO) je graag de mogelijkheid om jouw talent nog verder te ontwikkelen.

SHO vormt dé onmisbare schakel in de vertaalslag van theorie naar praktijk. Wij maken de theorie begrijpelijk én boeiend voor jou. Volg één van onze praktijklessen en train je kennis en je vaardigheden, zodat jij je dagelijkse werkzaamheden in de keuken, bediening en/of fastservice straks (weer) optimaal kunt uitvoeren!

Als Bedieningsassistent, Gastheer/Gastvrouw en medewerker Fastservice ben je het eerste aanspreekpunt voor je gasten. Goede communicatie en een correcte omgang met je gasten is cruciaal. Hoe je dit doet en toepast, leer je tijdens de training Sociale Hygiëne. Als Keukenassistent, Kok en medewerker Fastservice is het noodzakelijk dat je volgens de regels van de Hygiënecode en de Allergenendeclaratie werkt. Je gasten moeten veilig kunnen eten en drinken zonder ziek te raken. Eén team, één taak: je gasten in de watten leggen en hen de best mogelijke gastvrijheid en hygiëne laten ervaren!

Behaal op korte termijn je SVH Diploma Sociale Hygiëne!
Volg de training Sociale Hygiëne en leer hoe je je gasten op een prettige manier benadert en hoe je een optimale beleving voor je gasten kunt creëren. Alle ins en outs op het gebied van gastvrijheid, regelhandhaving, risicogedrag, veiligheidsvoorzieningen, alcohol, drugs, tabak en gokken komen aan bod. De training wordt afgesloten met het officiële SVH theorie-examen Sociale Hygiëne. Je krijgt gratis toegang tot onze online proefexamens om je kennis te toetsen en je optimaal voor te bereiden op het SVH examen. Er is zowel een dagcursus, een avondcursus als een thuisstudie Sociale Hygiëne beschikbaar. Klik op onderstaande links voor de prijsinformatie, de trainingsdata en de trainingslocaties.

Volg de Combitraining HACCP-Allergenen en blijf de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit een stap vóór!
Speciaal voor jou heeft SHO de Combitraining HACCP-Allergenen ontwikkeld. Leer alles over het waarborgen van de hygiëne en de voedselveiligheid in je bedrijf. Je krijgt waardevolle tips, handige registratieformulieren en allergenwerkbladen waarmee je in de dagelijkse praktijk je voordeel doet. De training wordt afgesloten met een schriftelijke toets. Bij goed gevolg ontvang je het SHO Certificaat HACCP-Allergenen. Er is zowel een dagcursus als een thuisstudie HACCP-Allergenen beschikbaar. Klik op onderstaande links voor de prijsinformatie, de trainingsdata en de trainingslocaties.

Een Basistraining BHV, daar red je levens mee!
Iedere werkgever is vanuit de Arbowetgeving verplicht om maatregelen te treffen op het gebied van Bedrijfshulpverlening (BHV). Het aanstellen van één of meerdere BHV’ers helpt de veiligheid in je horecabedrijf te waarborgen. Wil jij je collega’s en gasten in geval van nood eerste hulp kunnen verlenen? Weten hoe je een AED moet bedienen? Of leren hoe je een beginnende brand bestrijdt en hoe je een ontruiming begeleidt? Meld je dan snel aan voor de Basistraining BHV en groei uit tot een echte BHV-held! Er is zowel een tweedaagse training als een E-learning variant met praktijkdag beschikbaar. Klik op onderstaande links voor de prijsinformatie, de trainingsdata en de trainingslocaties.

Richtlijnen van het RIVM
In verband met het Corona-virus zijn er op onze locaties strikte (hygiëne)maatregelen genomen volgens de richtlijnen van het RIVM.

Informeer vrijblijvend naar alle opleidingsmogelijkheden!
Op onze website www.sho-horeca.nl vind je ons complete aanbod van thuisstudies, praktijkgerichte trainingen en Incompany trainingen. Natuurlijk kun je ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 076-5710078 of een e-mail sturen naar info@sho-horeca.nl. Ons enthousiaste team staat voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van een persoonlijk en passend advies.

BELANGRIJK NIEUWSRegister Sociale Hygiëne

Het nieuwe Register Sociale Hygiëne gaat pas vanaf 1 juli 2023 open. U kunt nu nog niet inloggen voor herregistratie. Voor meer informatie klik hier.

Wegens de feestdagen zijn wij op 26 en 27 december 2022 gesloten. We wensen jou een fijne kerst toe.