Informatie

Stichting Horeca Onderwijs biedt cursussen en Trainingen aan in drie verschillende trajecten: open inschrijving, Incompany- en 'op maat'.

Open inschrijving
Op bijna 60 cursuslocaties door geheel Nederland verzorgt SHO iedere maand een groot aantal cursussen. Dus ook bij jou in de buurt! Wij regelen de leslocatie, de lunch, de cursus, het benodigde lesmateriaal en indien van toepassing het examen.

>> Direct naar aanmelden als cursist

Incompany Training
Alle cursussen die SHO via open inschrijving aanbiedt, kan SHO tevens als Incompany Training op je bedrijf verzorgen. Het grote voordeel daarvan is dat de Training wordt afgestemd op je specifieke bedrijfssituatie en wensen. Belangrijke vragen en/of problemen uit de dagelijkse praktijk kunnen aan bod komen. In korte tijd kunnen je medewerkers het Diploma Sociale Hygiëne behalen of tot volwaardige Bedrijfshulpverleners worden opgeleid die goed zijn ingespeeld op situaties in je organisatie. De lestijden, locatie en data van deze Trainingen bepaal je zelf.

'Op maat' Training
Voor de Horeca en de bijbehorende Veiligheid kan SHO speciale Trainingen 'op maat' samenstellen. De lestijden, locatie en data van de Trainingen bepaal je zelf. SHO kan tevens het totale veiligheidsconcept van je bedrijf samen met je doorlichten en je hierover adviseren.

>> Direct naar offerte aanvragen voor een Incompany Training