EHBO en AED

Alle cursussen die SHO aanbiedt kunnen ook Incompany op maat worden georganiseerd. Het grote voordeel van een Incompany Training is dat deze exact wordt afgestemd op uw specifieke bedrijfssituatie en wensen.

Basistraining EHBO
Als u of uw medewerkers o0p verantwoorde wijze Eerste Hulp willen kunnen verlenen aan collega's en anderen dan is de Basistraining EHBO geschikt voor u. Bijvoorbeeld als iemand plotseling ziek wordt of een ongeval krijgt. Tijdens de training leert u alles over het menselijk lichaam, stoornissen in het bewustzijn, het gebruik van een AED, ademhaling en bloedsomloop. De Basistraining EHBO wordt verzorgd conform de richtlijnen van het Oranje Kruis.

Herhalingstraining EHBO
Elke Eerste Hulpverlener moet zijn/haar kennis en vaardigheden op peil houden volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis. De Herhalingstraining EHBO is bestemd voor iedereen die in het bezit is van een geldig EHBO-diploma van deze organisatie.

Automatische Externe Defibrillator (AED)
Iedereen mag de AED gebruiken om levens te redden, maar dan wel op een verantwoorde wijze. Daarvoor is de speciale training Automatische Externe Defibrillator. Uw medewerkers leren binnen een halve dag hoe zij dit apparaat verantwoord en efficiënt moeten gebruiken bij een acute circulatiestilstand. De kans op overleven is maar liefst 70% als dit binnen drie minuten gebeurt. Zo snel is een ambulance meestal niet ter plaatse dus een Training AED is van groot belang!

Maatwerk / Incompany cursus aanvragen