De effecten van smaak en smaakbeleving, daar weet jij alles van nadat je de cursus Gastronomie hebt gevolgd. Je houdt hierbij rekening met de receptuur, de samenstelling van gerechten, de bewerkingstechnieken, de bereidingstechnieken, de garing, de temperatuur van het gerecht en/of de drank en uiteraard de presentatie.
Doelgroep | Medewerkers in een restaurant of horecazaak die graag willen weten welke effecten smaak en smaakbeleving hebben op gerechten en dranken en die ook willen kunnen beargumenteren welke drank-spijs combinaties het beste zijn |
Toelatingseisen | Je dient in het bezit te zijn van een MBO niveau 3 diploma. Wil je de cursus Gastronomie volgen, maar geen examen doen dan is een goede motivatie voldoende |
Examen | SVH examen Gastronomie |
Diploma/certificering | Na het succesvol afronden van het lesprogramma ontvang je het WTOL Certificaat van deelname. Bij goed gevolg van het SVH examen ontvang je het branche-erkend SVH Diploma Gastronomie |
Cursusduur | De cursus Gastronomie bestaat uit 15 lesdagen en het doorlopen van een E-learningprogramma |
Cursusgeld | € 3295,00 inclusief 15 lesdagen en inclusief toegang tot de online SVH leeromgeving, exclusief SVH examengeld |
Geldigheid | Onbeperkt |
Extra | Wij werken voor deze cursus samen met WTOL Academy. Je ontvangt van hen onder andere de inlogcode voor de online training |
SHO verzorgt maandelijks op ruim 50 locaties verspreid door heel Nederland cursussen. De cursuslocaties zijn ingedeeld in verschillende regio's. Er is dus altijd een locatie voor je in de buurt. Bekijk het locatieoverzicht.
Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.
Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief.