fbpx

Alle nieuwsfeitjes op een rij

Update: Maatregelen coronavirus

Update 23 maart 2020: Volgend op de nieuw afgekondigde maatregelen ter bestrijding van het Corona-virus worden alle cursussen uitgesteld tot en met 1 juni. U wordt zo spoedig mogelijk door ons benaderd om een nieuwe datum in te plannen.

Lees verder

SHO volgt richtlijnen van RIVM en certificerende instantie voor coronavirus.

Bij SHO volgen wij de algemene richtlijnen van het RIVM die gelden voor het (contract) onderwijs. Wij houden de berichtgeving rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen voor de cursus tevens de adviezen van de desbetreffende certificerende instantie op.

Lees verder

Wij zijn aanwezig op de Horecava 2020

Van maandag 13 januari 2020 tot en met donderdag 16 januari 2020 vindt de Horecava plaats in RAI Amsterdam. Tijdens deze grootste vakbeurs voor de horeca in Nederland is Stichting Horeca Onderwijs (SHO) aanwezig om met je van gedachte te wisselen over onderwerpen zoals gastvrijheid, hygiëne, allergenen, opleiden en coachen van medewerkers.

Lees verder

Wijzigingen theorie Sociale Hygiëne n.a.v. Rookverbod

Op 27 september heeft de Hoge Raad uitspraak gedaan in de rechtszaak tussen CAN (Clean Air Now) en de Staat der Nederlanden. De uitzondering op het rookverbod voor rookruimtes in horeca-inrichtingen is ongeldig.

Lees verder

Nieuw: Cursus Horecaportier met SVH examendag

Wil jij graag als horecaportier aan de slag in een discotheek, café, bar, nachtclub, restaurant of hotel? Volg dan de cursus Horecaportier bij Stichting Horeca Onderwijs inclusief SVH examens!

Lees verder

Stichting Horeca Onderwijs (SHO) viert haar 35-jarig jubileum

Op 28 oktober 1983 verscheen er in de krant een advertentie waarin horecadocenten werden gezocht. Deze advertentie trok de aandacht van André Pols. Hij besloot zich te gaan richten op het aanbieden van horecaopleidingen.

Lees verder

Carolien Tollenaar algemeen directeur van SHO

Eigenaar van Stichting Horeca Onderwijs (SHO) en Stichting Bedrijfshulpverlening Nederland (SBN), André Pols, heeft Carolien Tollenaar per 1 januari 2018 benoemd als algemeen directeur.

Lees verder

Winnaar Horecava actie bekend

Onze winnaar van de Horecava winactie is bekend. Gefeliciteerd Sharon van den Doel met het HACCP-Allergenen pakket.

Lees verder

SVH erkenning voor opleidingen Leermeester en Horecaportier

Op de Horecava in Amsterdam hebben wij de SVH erkenning voor de vernieuwde opleidingen Leermeester, Horecaportier en Social Responsibility ontvangen.

Lees verder

Brandveilige feestdagen

In dit artikel wijzen wij u op de brandrisico’s die verschillende kerstversieringen met zich meebrengen. Lees hoe u hier op een veilige manier mee om kunt gaan om ongelukken en brand zoveel mogelijk te voorkomen.FeestversieringNog altijd is veel feestversiering snel brandbaar.

Lees verder
BELANGRIJK NIEUWSRegister Sociale Hygiëne

Het nieuwe Register Sociale Hygiëne gaat pas vanaf 1 juli 2023 open. U kunt nu nog niet inloggen voor herregistratie. Voor meer informatie klik hier.

Wegens de feestdagen zijn wij op 26 en 27 december 2022 gesloten. We wensen jou een fijne kerst toe.